• New
Изкуството на играта на вятъра

Изкуството на играта на вятъра

Оценки:
BGN 1.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

Тази съществена книга за всички изпълнители, учители и диригенти на вятърни инструменти изчиства паяжините от суеверия и фиксираните идеи за това, което може и не може да се направи Написано от един от големите виртуози на вятъра на нашето време, книгата обхваща : Резонанс; атаки и издания; двойно езици; вибрато; дишане; интерпретация; и още! (Meredith Music Resource). Тази съществена книга за всички изпълнители, учители и диригенти на вятърни инструменти изчиства паяжините от суеверия и фиксираните идеи за това, което може и не може да се направи. Написано от един от големите виртуози на вятъра на нашето време, книгата обхваща : Резонанс; атаки и издания; двойно езици; вибрато; дишане; интерпретация; и още!.(Meredith Music Resource).

Подробни спецификации

Свързани продукти

Бягащи къси панталони с джоб с цип за жени, плътно цветен двоен слой еластична талия Разхлабена ежедневна фитнес зала къси панталони

BGN 0.67

1 * къси панталони Спецификации : Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля не се колебайте д�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.