• New
-Nite Плаваща стойка за телевизия, телевизионен шкаф с монтиране на стени с чекмеджета и LED светлини, плаващ LED развлекателен център Модерни телевизионни щандове за т?

-Nite Плаваща стойка за телевизия, телевизионен шкаф с монтиране на стени с чекмеджета и LED светлини, плаващ LED развлекателен център Модерни телевизионни щандове за телевизия

Оценки:
BGN 61.70

Брой продукти
Продуктът е наличен

1 x стойка за телевизия. Спецификации : . Пакетът включва : . Телевизионният кабинет е незаменима част за всяко домакинство. В допълнение към практическата си употреба, тя е и приятна декорация за цялото приспособяване на дома. С инструменти за инсталиране и аксесоари, моля, потвърдете размера на продукта преди закупуването. Дизайнът му може да бъде съхранение на джаджа, което може да спести вашето много място в стаята. Как се чувствате като този 120 см LED телевизионен шкаф с горна и долна стена? Това е доста комбинация от първокласни материали и странна изработка, с висока якост и добро качество. Телевизионният шкаф изобщо не заема място, подходящо за 55-инчов телевизионен машина . 【 Скрити чекмеджета】 Има три големи чекмеджета в горната част на щанда на LED телевизия, които могат да съхраняват всякакви мултимедийни инструменти в универсалната телевизионна стойка. 1 x Ръководство за инструкции 【Съвременна технологична дизайн】 Съвременната телевизионна стойка приема отделен дизайн на окачването, а LED центърът за развлечения на стената приема цветове с висок блясък, за да увеличи усещането за технология и да внесе усещане за въздействие върху съвременната декорация . 【 LED светлини】 Стойката за телевизионно монтиране приема RGB LED светлини, можете да промените светлината чрез интелигентното дистанционно управление, да се насладите на 16 цвята на RGB светлини и 4 режима на промяна.UWR-NITE Плаваща стойка за телевизия, телевизионен шкаф с монтиране на стени с 3 чекмеджета и LED светлини, плаващ LED развлекателен център Модерни телевизионни стойки за 55-инчов телевизор .

Подробни спецификации

Свързани продукти

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.