• New
Калъф за портфейл за Samsung Galaxy S Plus, изискана цветна релефна шарка магнитна закопчалка Pu кожена флип фолио капак с качен стопадни слотове за слотове за слотове за игр?

Калъф за портфейл за Samsung Galaxy S Plus, изискана цветна релефна шарка магнитна закопчалка Pu кожена флип фолио капак с качен стопадни слотове за слотове за слотове за играч на силикон, червен

Оценки:
BGN 12.80

Брой продукти
Продуктът е наличен

Силната магнитна закопчалка е лесна за затваряне и отваряне ? Функционална функция-калъфът на портфейла може да бъде сгънат като стомана, която ви позволява да правите видео обаждания без ръце, да четете електронни книги и да гледате филми с удобни ъгли . Магнитната закопчалка поддържа всичко сигурно, така че нищо няма да изпадне, стига да затворите кутията на портфейла . ? Съвместим модел - Слайферът на слънчогледовия модел на портфейла само съвместим с Samsung Galaxy S23 Plus .? Калъф за функция на портфейла - Калъфът на портфейла включва 2 слота за карти, 1 слот за снимки и 1 притежател на пари, които позволяват да носят карти и малко пари, което е по -удобно за вашия живот и работа. Практическа функция на портфейла и функция на Kickstand .Дизайн за Samsung Galaxy S23 Plus. Съдържание на пакета : .? Пълна защита - изработена от устойчива PU кожа с изискана шева и мека силиконова вътрешна обвивка, които осигуряват двойни защити за вашия телефон срещу драскотини, размахвания, неравности, удари, капки и падания .

Подробни спецификации

Свързани продукти

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.