• New
Екена Милуърк 12 в 70 х Фит ПВЦ кедър парк фиксирани монтажни щори, океански вълни

Екена Милуърк 12 в 70 х Фит ПВЦ кедър парк фиксирани монтажни щори, океански вълни

Оценки:
BGN 221.39

Брой продукти
Продуктът е наличен

Истински вид и усещане на автентични дървени щориТази иновативна линия от истински ПВЦ щори се отличава с това, че е перфектна по отношение на ценообразуването на стандартния продукт. Може да се използва в директен контакт с зидария. Проектирани по поръчка и ръчно сглобени според вашите спецификации. Може да се използва в директен контакт с влага. Непроницаем за ефектите на нормалните метеорологични условия. Произведен от архитектурно ПВЦ клас, всеки продукт издържа силно срещу атмосферни влияния, е без поддръжка, и идва с доживотна гаранция. Проект-перфектен означава, че не е нужно да търсите стандартен затвор, който да отговаря на вашия проект; можете просто да изберете какъвто дизайн ви е необходим, да изберете ширината, дълбочината и височината си и ние ще ви направим перфектния продукт на цена "извън рафта". Придава стойност и красота на всеки дом.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Екена Милуърк 12 в 36 х Средноамерикански винил, Тейлормейт два равни панела, повдигнати панелни щори, в инсталация затвора-Лок, - Черно

BGN 67.99

Нашите винилови щори са чудесна алтернатива на традиционните дървени щори Издръжлив кополимерна конст

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.