• New
Екена Милуърк 12 в 29 Х вярно Фит ПВЦ две еднакви панелни ролетни ролетни ролетни щори в З-бар, Беззвездно нощно синьо

Екена Милуърк 12 в 29 Х вярно Фит ПВЦ две еднакви панелни ролетни ролетни ролетни щори в З-бар, Беззвездно нощно синьо

Оценки:
BGN 92.57

Брой продукти
Продуктът е наличен

Тази иновативна линия от истински ПВЦ щори се отличава с това, че е перфектна по отношение на ценообразуването на стандартния продукт Непроницаем за ефектите на нормалните метеорологични условия. Може да се използва в директен контакт с зидария. Придава стойност и красота на всеки дом. Проект-перфектен означава, че не е нужно да търсите стандартен затвор, който да отговаря на вашия проект; можете просто да изберете какъвто дизайн ви е необходим, да изберете ширината, дълбочината и височината си и ние ще ви направим перфектния продукт на цена "извън рафта". Може да се използва в директен контакт с влага. Проектирани по поръчка и ръчно сглобени според вашите спецификации. Произведен от архитектурно ПВЦ клас, всеки продукт издържа силно срещу атмосферни влияния, е без поддръжка, и идва с доживотна гаранция. Истински вид и усещане на автентични дървени щори.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Екена Милуърк 12 в 36 х Средноамерикански винил, Тейлормейт два равни панела, повдигнати панелни щори, в инсталация затвора-Лок, - Черно

BGN 67.99

Нашите винилови щори са чудесна алтернатива на традиционните дървени щори Издръжлив кополимерна конст

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.