• New
Spectra Premium GM11C резервоар за гориво

Spectra Premium GM11C резервоар за гориво

Оценки:
BGN 0.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

7 L 1987 GMC R25 Конвенционален 8 CYL 5 Осигурен за прецизна, пускаща инсталация.7 L 1987 Chevrolet V20 8 CYL 5. Заключващ пръстен, включен във всеки резервоар, за да се намали времето за инсталиране и да се осигури пълен ремонт. Всеки нов резервоар за гориво е тестван за път, за да се осигури реално изпълнение на света и да се провери дали всеки дизайн отговаря на нашите високи стандарти за качество. Проектиран до строги допустими отклонения въз основа на задълбочените познания на нашите канадски инженери за OE частта, която е предназначена да замени.7 L87 Chevrolet R30 8 CYL 5.7 L 1987 GMC V15 Конвенционален 8 Cyl 5.4 L и повече - Добавете носителя си към Нашата джаджа за годни.Всички модели на резервоара за газ Spectra са валидирани за приспособяване, форма и функция. Изработена с устойчива на корозия, одобрена от OE, стомана за издръжливост. Единицата е проектирана да OE Fit, Form и Function изисквания, постигнати чрез използване на нашия опит за проектиране на горивна система OE.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Шкаф за съхранение, 31.5 дървен акцент бюфет бюфет с врати и регулируем рафт, конзолен шкаф за съхранение на акцент с антично копче, Черно

BGN 292.79

Шкаф врата стъкло материал : закалено стъкло [Реколта кабинет]шкаф за съхранение като цяло е реколта и у�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.