• New
Женски пропетен Trailyactiv Mary Jane

Женски пропетен Trailyactiv Mary Jane

Оценки:
BGN 21.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Инженерна мрежа горна с мрежеста подплата По-нататък : Тези стилове се отличават с нископрофилни подложки с допълнителна гъвкавост, за да позволят на краката ви да се движат по-естествено.Следващата еволюция на обувките на Travel Activ от Propet ще ви държи да ходите, да се чудите, да изследвате удобно през целия ден. Технологична характеристика : гъвкава. Структурирана с дишаща мрежа за комфорт на охлаждане и подплатена стелка на EVA за приспособяване на чувство по поръчка. Инженерната мрежа горна част с мрежеста подплата е дишаща, но подкрепяща. Възкресена стелка EVA - сменяема за настаняване на ортопеди. Броячът на твърд пета добавя повече опора за комфорт на ходене • Арка, поддържаща стелката с отворена клетка с висока плътност PU пяна, позволява да тече въздухът за по -хладно, по -здравословно стъпало • Леката подметка Travel Tek ™ комбини ТРАКЦИЯ • Затваряне на куки и контури Propet Travelactiv Mary Jane - Лека тежка категория, гъвкава Мери Джейн - черен цвят : черен.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Жени шапки ръкави блузи камис ежедневието свободно годни годни основни ризи резервоари парти парти празници пътуват женско облекло

BGN 1.00

Женска работа Камис Лятна облечена ежедневни върхове танкови върхове Дамски летен бохо върши ежедневн�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.