• New
Domqga Weather Vane, ковано желязо вятър за двор за декорация на открито

Domqga Weather Vane, ковано желязо вятър за двор за декорация на открито

Оценки:
BGN 18.66

Брой продукти
Продуктът е наличен

[издръжлив материал] Вятърният лопат е направен от лопата на вятъра е направен от лопатката на вятъра е направена от лопатката на вятъра е направена от лопата на вятъра е направена от лопата на вятъра е направена от лопатката на вятъра е направена от лопата на вятъра е направена от лопата на вятъра е направена от вятърната лопатка Железният материал, който е издръжлив, не е лесен за избледняване и може да се използва за дълго време, за да отговори на различните ви нужди Поправете Bracket2. [Уникална форма] Weathervane има уникална форма и изискан външен вид, което е идеалният избор за декорация на открито, Така че можете да го използвате с увереност. [Многофункционален] Вятърната посока на вятъра не само добавя цвят към вашата градина, но също така ви помага да разберете посоката на вятъра. Инсталирайте знаци и индикатори на посоката на скобата [широко приложение] Метеорологичният лопат се използва широко в много ситуации, като градини, дворове, тревни площи, на открито, което може да направи вашата градина по -привлекателна . [Устойчив материал] Вятърът е изработен от железен материал, който е издръжлив, не е лесен за избледняване и може да се използва за дълго време, за да отговори на различните ви нужди.Характеристика : 1.3 Оздравяване на списъка : 1 x заземен вмъкване2 x Свързващ прът1 x T тръба1 x отвертка2 x винт2 x стопар1 x Перфорирана топка1 x Индикатор1 x Посока Индикатор1 x Времето Vane1 x Ръчно как да се използва : 1.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Декорации на сцени на открито, метеорологична декорация Декорация Покрив Времето лопатка Градина за декорация на двора на декорация

BGN 1.67

Подходящ за вашата декорация на дома и градината, но също така и прекрасна декорация за декорация на дво

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.