• New
Toyella Projection Lamp LED Public

Toyella Projection Lamp LED Public

Оценки:
BGN 6.93

Брой продукти
Продуктът е наличен

2, чист цвят : Без капак на филтъра, грешка в дължината на вълната е малка, цветна . 4, LED осветление без забавяне, традиционната стъклена крушка има забавяне от 0,3 секунди . Като цяло не е необходимо да се заменя по време на живота на автомобила . Може да се използва в нормална среда за повече от 60 000 часа. Не се страхува от смъртоносна вибрация за шофиране. 3, консумацията на светодиодна енергия е ниска, когато достигне същата яркост на Традиционните крушки, консумацията на енергия е само 6% от традиционната крушка, топлината е ниска, а също така играе ролята на пестене на енергия и пестене на гориво!. Има дълъг живот и без нишка структура. 5, LED яркост е висока : 1 W лампата е еквивалентна на яркостта на традиционните 5 W автомобилни светлини, строго в съответствие със спецификациите на нормалните автомобилни светлини, Може директно да замени оригиналната лампа за прожектиране на стъклените стъклени автомобили LED 2 PCS Public.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Къмпинг светлина сгъваем силиконов светодиоден светлинен палатка за преносим дизайн на лампата за бутилка с вода с кабел за зареждане

BGN 1.06

1 x 3 Спецификация : Условие : Материал : ABS + Силиконов цвят : Бяла светлина Цвят : Бяло захранване : Режим на

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.