• New
Сертифициран Лош Задник Детски Работник Стикери

Сертифициран Лош Задник Детски Работник Стикери

Оценки:
BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Трайността на нашия стикер, гъвкавата конструкция и възможността за отстраняване при поискване до четири години ги правят идеални за всякакви цели Във всяка поръчка са включени 3 стикера и всеки стикер е 2 " х 3". Чувствително към натиск сменяемо лепило превъзходна видимост!.Тези готини стикери са готина и уникална идея за подарък за приятели, роднини, колеги и себе си! Залепете го на всяка гладка повърхност, за да отпразнувате, че сте страхотен детски работник и да го покажете с малко хумор. >Информация за материалите на стикера : нашите стикери са отпечатани на 3М Скочлайт Графичен филм, който дава на графиката ярка остра видимост. Всички наши продукти са произведени в САЩ! 3 стикер във всяка поръчка всеки стикер е 2 "х 3".

Подробни спецификации

Свързани продукти

Стикери за хладилник, хладилник, деколте, използвайте лесно залепване и използване на гаражна врата за коледни тематични партита x001

BGN 1.67

Лесни за залепване и използване, тези стикери включват двустранна лента, просто ги залепете, където иск�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.