• New
Екена Милуърк 1 8 в 38 х Труф Фит ПВЦ три борда Съединени борд-н-Батен щори, Соуджърн син

Екена Милуърк 1 8 в 38 х Труф Фит ПВЦ три борда Съединени борд-н-Батен щори, Соуджърн син

Оценки:
BGN 1.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

Композитните щори предлагат елегантен вид и гладко покритие Може да се използва в директен контакт с зидария. Може да се използва в директен контакт с влага. Те се предлагат в стандартни и персонализирани опции за дизайн, с неограничени възможности за персонализиране. Проектирани и ръчно сглобени по вашите спецификации. Придава стойност и красота на всеки дом. Изберете нашите тежкотоварни, дълготрайни композитни щори, за да добавите стойност за цял живот към вашия дом. Истински вид и усещане на автентични дървени щори. Дизайнерските цветове предлагат богат избор, който да съответства на екстериора на всеки дом. Те са идеални за горещи и влажни места, както и за студени и сухи райони. Размери : 16 1/8 "в Х 38" ч (всеки затвор).Нашите ЕПВК композитни щори са проектирани за допълнителна издръжливост и издържат на естествените елементи.

Подробни спецификации

Свързани продукти

14 в 47 х живот винил, стандартни четири борда съединен, борда-н-Батен щори, в инсталация затвора-Лок & съвпадение винтове, горско зелено

BGN 44.47

Найселски вид на популярните външни щори, бордови и батенови щори са найчесто срещаният тип затвор в Ам�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.