• New
Rainbow Bath Balls душ скрубер с кожа на кожа ексфолиация на инструменти за почистване на кожата

Rainbow Bath Balls душ скрубер с кожа на кожа ексфолиация на инструменти за почистване на кожата

Оценки:
BGN 4.79

Брой продукти
Продуктът е наличен

Цветето за баня във формата на дъгата е изработено от траен материал от гъба, можете да го използвате спокойно, лесно да се грижите за кожата си -Колор : както е показано. Използва се за ежедневно триене на тялото и почистване, което прави кожата гладка и деликатна . Това е цвете за баня във външния вид на дъгата, направено от първокласен материал за гъба, издръжлив и практичен за дълго време. Цветето за баня осигурява комфорт и чистота за Както възрастните, така и децата по време на баня . -Висящият дизайн на струните прави цветето на дъгата на дъгата практичен и удобен за използване . -Тазната цвете осигурява комфорт и чистотата както за възрастни, така и за деца по време на баня . практично цвете за баня с нежно тяло, ексфолиращ душ шампоан, може да премахне мъртвата кожа. -Материал : гъба, PE. -Цветето за баня във формата на дъгата е изработено от траен материал от гъба, можете да го използвате спокойно, лесно да се грижите за кожата си .

Подробни спецификации

Свързани продукти

Miayilima силиконов масажен шампоан четка мек гумен каучук масаж шампоан гребен за здравеопазване гребен шампоан шампоан шампоан гребен

BGN 6.92

Масаджърът на скалпа е подходящ за всички видове коса лесен за справяне с къдрава, права, дебела, суха и�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.