• New
Safavieh Crystal Virginia Vintage Traditional Area Rug или Runner

Safavieh Crystal Virginia Vintage Traditional Area Rug или Runner

Оценки:
BGN 3.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

100% полипропиленова купчина Височина на купчината : 0,5 инча. За незабавно декориране на грим, този килим за зона е един от най -лесните и модерни начини за освежаване на стая с характер и стил. Аксесоари в лайфстайл снимки не са включени. Мощността се очертава в Турция. Дължините и ширините могат да варират от публикуваните размери. Ние правим всичко възможно да ви предоставим точно измерване, но моля, имайте предвид, че съществуват някои вариации. Използвайте протектори за килими под краката на тежки мебели, за да избегнете сплетени купчини. Моля, обърнете внимание : Изображенията и размерите на продукта на нашия уебсайт са възможно най -точни. За употреба на килим до килим препоръчваме да поставите подложка за задържане между тях за защита.Cry Stal CULL COLLECTION Fashion Forward Transitional Rugsthis Отблизо отрязана купчина килим от колекцията на кристалите от Safavieh е захранване, използвайки синтетични прежди за сложен и фино детайлен дизайн. Избягвайте директната слънчева светлина, тъй като това ще доведе до избледняване на цветовете във вашата зона за избледняване; Поставете килимчето си от директната слънчева светлина, когато е възможно. Поради разликите в компютърните монитори, някои цветове на килим може да варират леко.Пазарувайте Safavieh в. Без подложка, подложка за килим (продава се отделно) препоръчва да се избегне изместване и плъзгане. Опаковането и доставката на вашия килим може да причини временни гънки; Тези повърхностни вълни не са несъвършенства или щети и постепенно ще отстъпят; Обръщането на гърба или обратното валцуване е най-бързият и лесен начин да премахнете гънките във вашия район; Оставете достатъчно време, за да се утаи килимът ви, тези гънки и вълни обикновено ще изравнят.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Жени шапки ръкави блузи камис ежедневието свободно годни годни основни ризи резервоари парти парти празници пътуват женско облекло

BGN 1.00

Женска работа Камис Лятна облечена ежедневни върхове танкови върхове Дамски летен бохо върши ежедневн�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.