• New
Автор: Нина Папиорек

Автор: Нина Папиорек

Оценки:
BGN 8.09

Брой продукти
Продуктът е наличен

- облаци над скалист пейзаж Джикле (Джи-Клей) е усъвършенстван процес на печат за създаване на висококачествени репродукции на изящни изкуства. Повечето от снимките й са сцени от живота в Ню Йорк, но очите й не са?преводът е само в града. Галерийната обвивка е метод за разтягане на платното на художника, така че платното да се увива около страните и да се осигури скрита, дървена рамка. Повечето от снимките й са сцени от живота в Ню Йорк, но очите й не са?преводът е само в града. Нина е запален по вземане на окото Мак фотография да интригува. Резултатът е широко приемане на Джикле от галерии, музеи и частни колекционери. Ярки цветове : сиво, Черно, бяло Нина Папиорек е съвременен градски фотограф. Нина Папиорек е съвременен градски фотограф. Постижимото съвършенство, което дава джиклий, прави възпроизвеждането почти неразличимо от оригиналното произведение.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Жени шапки ръкави блузи камис ежедневието свободно годни годни основни ризи резервоари парти парти празници пътуват женско облекло

BGN 1.00

Женска работа Камис Лятна облечена ежедневни върхове танкови върхове Дамски летен бохо върши ежедневн�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.