• New
Плисък За Плуване Пелена Щастлива Пелена

Плисък За Плуване Пелена Щастлива Пелена

Оценки:
BGN 1.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Щастливата пелена от пръски е многократна неопренова плувна пелена, която надеждно предпазва от фекални течове Уникален патентован дизайн за най-добра защита срещу фекални течове. Плясвайте-променяйки света едно дъно в даден момент. Щастливата пелена за плуване е изработена от висококачествен неопрен с дебелина 1 мм и може да се носи самостоятелно или с обвивка за пелена и облицовки за двойна защита от изтичане и за улесняване на почистването и смяната. Проектирана да се движи с бебето ви, докато рита и пръска, без да зее, щастливата Пелена прилепва плътно към талията и бедрата, със специализирана тъкан, образуваща сигурно уплътнение, което ще държи твърди частици. Технологично напреднали за най-добро прилягане и комфорт. Одобрена от родители по целия свят, щастливата пелена е идеалната алтернатива на еднократните пелени за плуване.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Жени шапки ръкави блузи камис ежедневието свободно годни годни основни ризи резервоари парти парти празници пътуват женско облекло

BGN 1.00

Женска работа Камис Лятна облечена ежедневни върхове танкови върхове Дамски летен бохо върши ежедневн�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.