• New
Защитен филтър на Hori Screen за серия PlayStation Vita

Защитен филтър на Hori Screen за серия PlayStation Vita

Оценки:
BGN 20.26

Брой продукти
Продуктът е наличен

Включена кърпа за почистване Особено проектирана за серия PS Vita 2000 (нов SLIM модел), обхващаща цялата повърхност на екрана. Висококачествен материал за домашни любимци, внесен от Япония. За разлика от други протектори на екрана, този защитен филтър е проектиран специално за PS Vita 2000, така че покрива и защитава цялата повърхност на екрана към краищата.353 ounceshigh Quality PET Материал, внесен от метода на приложението Japaneasy за резултати без балончета и без прах PS Vita 2000 (нов Slim Model) със защитен филтър на Hori Enrefty For Play Station Vita 2000. Включена кърпа за почистване. Лесен метод на приложение за резултати без балон и без прах. Висококачественият материал за домашни любимци, внесен от Япония, защитава PS Vita LCD екрана от мръсотия и драскотини, като същевременно поддържа яснотата на HD и възможностите на сензорния екран.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Костюми за мъже, поставени мъжки ежедневен цветен блок с цип с качулка пуловери по средна талия панталон Мъжки спортен костюм с джобове

BGN 3.33

Мъжете костюмиСЪВЕТ : Тази рокля е тънко прилягане, ако харесвате по свободно прилягане, моля, изберете �

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.