• New
Taize Coffee Knock Bo Лесен за използване удобно почистване Подвижна напречна греда с антиплъзгаща се подложка против сплекване на склона за съхранение на скоби от неръжда?

Taize Coffee Knock Bo Лесен за използване удобно почистване Подвижна напречна греда с антиплъзгаща се подложка против сплекване на склона за съхранение на скоби от неръждаема стомана Еспресо Knock Bo Bakery аксесоари

Оценки:
BGN 2.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Също така, той има плавен интериор с незалепващо покритие, който е лесен за почистване.33 "(Приблизително , Дължина : 14cm/5.51 "(приблизително) Размер : L, височина : 15cm/5. Пакетът включва : 1 х кутия за чукане на кафе поради добрата анти-руст и устойчивост на износване на тази кутия за чукане на кафе, тя може да се използва за дълго време.Моля, любезно отбелязвайте, че този артикул се продава от Taize от Joybuy Marketplace. И дълбокият огънат дизайн ще направи шлаката за кафе, която не е лесна за пръскане .) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Основателно от наклонена уста, кошчето за кафе ви позволява да го използвате по-удобно. Моля, моля, моля Позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Също така, той има гладък интериор с незалепващо покритие, който е лесен за почистване . Стомана, гуми : Ефективни, с подложка против приплъзване, детайли против сплаширане : Размер : S, дължина : 11см/4. Има 2 размера за справка. Изработена е от неръждаема стомана и гумен материал.Description : Поради добрата анти-руст и износване на тази кутия за чукане на кафе, тя може да се използва за дълго време.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.