• New
Екена Милуърк 72 в 12 х 1 п стъпка сина архитектурен клас ПВЦ фронтон фронтон

Екена Милуърк 72 в 12 х 1 п стъпка сина архитектурен клас ПВЦ фронтон фронтон

Оценки:
BGN 108.68

Брой продукти
Продуктът е наличен

Надживява смола, пластмаса, дърво и алуминиеви продукти Сложната детайлна изработка и традиционният чар на декоративната мелница могат значително да подобрят екстериора или просто да осигурят перфектно финално докосване. Незабавно обновяване с минимално време и усилия. Дълготраен и се придържа към природните елементи. ПВЦ фронтът няма да се отлепи, разцепи или разложи.ПВЦ фронтоните са непорести, което им позволява да издържат на най-силните природни елементи. Той е готов за боядисване и монтаж. Фронтон фронтони, джинджифилови сладки, веранда скоби и са определящи допълнения към исторически и викториански домове. Свеж детайл с асортимент от изключителни сложни дизайни. Може да се реже, пробива, залепва или завинтва с обикновени инструменти. Лек и лесен за инсталиране.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Сладки анимационни завеси за динозавър за лечение на прозорци завеси прозорци завеси за хола спалня за щори деца стая домашен декор

BGN 2.00

Покупирайте вашите мебели, подове и произведения на изкуството от хаоса на слънцето Тези завеси са лес�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.