• New
Биксби Фънтастичен Сак, Среден

Биксби Фънтастичен Сак, Среден

Оценки:
BGN 7.97

Брой продукти
Продуктът е наличен

Един тук, един там : за всяка покупка на раница с Биксби, ще дарим училищна чанта с училищни пособия на дете в нужда Оставете продукта да изсъхне на въздух. Измервания : общо : 13 "широк х 6" дълбок х 7 " висока информация за продукта : Лесно захващане Комфортна ръкохватка подвижна и регулируема над раменните ремъци каишката се простира до 43 инчаекстериорен джоб с цип3 вътрешни джоби с приплъзване2 лесни за хващане кошер цип дърпа стилно : вашето малко ще се обърне глави с този страхотен сак, особено когато е съчетан с кутии за обяд и раници Биксби. Голям размер : средни мерки 13 "широк х 6" дълбоко х 7 " високо.Фънтастичен сак Присъединете се към нас на забавно пътешествие от сладки изкушения, калейдоскопични животни и смахнати цветове в изобилие! Сладка и вкусно игрива, нашата забавна колекция е гарантирана за наслада (без никакви кухини).

Подробни спецификации

Свързани продукти

Бутон на кампанията, 1932 г. Бутон за президентска кампания на NDEMOCRATIC от Офертата на Франклин Д. Рузвелт за президент. Печат на плакат от

BGN 7.99

Бутон на президентската кампания от президент от Франклин Д би направил идеалното допълнение към вашия

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.