• New
Система за смазване на охлаждащата течност за CNC за слеене на следи с пробиване на следи от нова обработка Нова

Система за смазване на охлаждащата течност за CNC за слеене на следи с пробиване на следи от нова обработка Нова

Оценки:
BGN 0.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Обемът на пръскането на мъглата е Пакетът включва : 1 x Система за смазване на Mist Mist Mist за обработка на метали. Удължете живота на живота на машината. Обикновено се използва при стругове, фрезоване, смилане, пробиване, скучно и потупване на обработка. Обикновено се използва при стругове, фрезоване, смилане, пробиване, скучно и потупване на обработка. Това е лесна настройка, Shinny Finishing за метални продукти.Система за смазване на охлаждащата течност за CNC за слеене на следи с пробиване на свредло за преработка на мелница : Описание : Име : Име на охлаждаща течност/ Схлаждане Система Състояние : От фабрика Основен цвят : Като картина Показване на основния материал : Пластмаса и месинг за обработка на метали. Проектиран и произведен за подобряване на способността на машината, скоростта на рязане и разширяването на живота на обслужването на инструмента, спестявайки работно време и производствени разходи.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Широк крак панталони за жени Флорални печатни Висока талия Бохо панталони ежедневни Провиснали флорални летни Плажен Салон панталони

BGN 2.33

Въпрос : качеството на дрехите, както е описано? не само променя формата на краката, но също така е супер �

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.