• New
Edxeducation Junior Rainbow Pebbles - Земни цветове - Mini Jar - Комплект от 36

Edxeducation Junior Rainbow Pebbles - Земни цветове - Mini Jar - Комплект от 36

Оценки:
BGN 2.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Цветни, топли и пестеливи, децата ще изграждат сръчност на пръстите, ще сортират и класифицират и създават зашеметяващи дизайни и модели Сортирането на камъчета е удобно опаковано в буркан за съхранение с капак и дръжка за носене. Включено ръководство за активност.Децата са очаровани от гладките, пестеливи текстура, цветове и странни форми на тези младши камъчета за дъга, опаковани в удобен буркан с носене. Перфектен за дати за игра!. Стимулирайте визуалната и тактилната игра. Цветни, топли и пестеливи, децата ще изграждат сръчност на пръстите, ще сортират и класифицират и създават зашеметяващи дизайни и модели. Въведете малки деца с концепции за пара! Този творчески строителен комплект ще вдъхнови модели, проучване на светлината и цветовете и творческите дизайни. • Вземете тези камъчета със себе си навсякъде. Те са идеални за научаване да сортирате по размер или цвят . Перфектен за дати за игра!. • Деца на възраст 18 м+ обичат странните форми на тези математически камъчета. Този мини буркан от Junior Rainbow Pebbles - Земните цветове включва 36 парчета в 3 форми и 6 цвята : синьо, зелено, сиво, червено, оранжево и жълто. Сортирането на камъчета е удобно опаковано в буркан за съхранение с капак и дръжка за носене.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Момичета зимни палта малки деца Момичета Зимни ветроустойчиви карикатури динозавър палто яке деца топло яке за връхни дрехи Зелено 110

BGN 3.33

Повод : Всеки повод11''size : 110 Препоръчителна възраст : 34 години Бюст : 74см / 29 Размер : 80 Препоръчителна възр�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.