• New
Triple Crown Bicolor Hybrid Hybrid Hybrid Sweet Corn Geesty Certy на Burpee Burpee, 1-пакет

Triple Crown Bicolor Hybrid Hybrid Hybrid Sweet Corn Geesty Certy на Burpee Burpee, 1-пакет

Оценки:
BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Големите, плътни уши от кремообразно бели и жълти ядра са лятно лакомство Посейте царевични семена на открито, след като цялата опасност от миналата пролетна слана, когато почвата се е затоплила старателно.Насладете се на сладкия вкус на тройната корона на биколорната сладка царевица на Burpee. Нужди от слънчева светлина : Пълно слънце. Готов за прибиране на реколтата за 75 дни. Суперсвелична смесица от бели и жълти ядра. Обичан от градини и надежден от градинарите, Burpee © представя свежи пробиви на градината от 1876 г. Burpee предлага само най-висококачествените семена, които не са ГМО, подбрани на ръка от експертните градинари, които да процъфтяват в домашната ви градина. Изолат от видове SU/SE. Ушите са готови да прибират около 20 дни след появата на коприните. Царевицата е изключително лесна за отглеждане, при условие че имате достатъчно място : площта на минимум 10 'на 10' гарантира правилното опрашване.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Сутиени за натискане за жени с пълно покритие плюс размери компресиране сутиен с разменени сутиен без сутиени без комфорт за подводня

BGN 12.79

【Случай и други спортове на открито Покритие : Пълно Вид чаши : подплатени, без тел Моля, оставете 13 см се

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.