• New
Kingston Brass KS4468PKL Херцогиня широко разпространен кран за баня с месингов изскачащ, четен никел

Kingston Brass KS4468PKL Херцогиня широко разпространен кран за баня с месингов изскачащ, четен никел

Оценки:
BGN 2.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

Касета без капчиво дисков диск Корозионно устойчиво покритие.5 LPM Воден поток при 60 psi. Стандарт 1/2 "IPS връзка.Изработен в похвали на английското благородство, примерният дизайн на този кран проявява регламент и елегантност със своите черни порцеланови дръжки. Гламоризирайте дома си днес с традиционната елегантност на този кран. 5-9/16 "EAST на чучур. Широкото кран за баня с месингова изскачаща прозорка и неговата здрава месингова конструкция и първокласно четка никелови покрития са гарантирани, че ще очертаят модерния ансамбъл на вашия дом за години напред. 1-7/16" Разчистване на чучур. Включен е и съвпадащо изтичане на довършителни работи. Идеални за по-просторни бани, широко разпространените кранове са по-разпръснати и разполагат с инсталация с 3 дупки. Включва съвпадение на изскачащ изтичане. Двойните дръжки на лоста отговарят на указанията на ADA.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Винтидж Хелоуин Суитчърс за жени, тийнейджъри момичета тиква суичър есен Хелоуин ризи от екипаж Графичен отпечатани върхове с дълъг ръкав

BGN 14.93

so, поставете на нашата суитчър, бъдете смели да бъдете истинско себе си и да се срещнете с дългоочаквано�

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.