• New
Творчески домакински пластмасов кош за съхранение на работния плот Разни

Творчески домакински пластмасов кош за съхранение на работния плот Разни

Оценки:
BGN 10.65

Брой продукти
Продуктът е наличен

- Цвят : бял С голям капацитет за съхранение много неща, например, мръсни дрехи, детски играчки, книги, закуски и т., така че това е хубава кошница за съхранение на закуски, а също и страхотна кошница за Sundries . сгъваем, спестяващ пространство, удобен за носене и съхранение . с дръжка в кошницата за съхранение, преносима и подвижна. - с дръжка в кошницата за съхранение, преносима и подвижна . - Този артикул е проста и практична кошница за закуска, която е добре направена първокласен материал с фина изработка . Този артикул е проста и практична кошница за закуски, която е добре направена Премиум материал с фина изработка . -Пофект за играчки за съхранение , книги, закуски, направете стаята на децата си чиста и чиста. -Сеща, удобна за носене и съхранение . - Материал : стр. Перфектен за детски играчки, книги, закуски, направете стаята на децата си чиста и чиста.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Колиша женски мокасини комфорт плоски обувки неплъзгащи апартаменти ходещи антиплъзгащи рокли за обувки за обувка на вино червено 8

BGN 11.73

Съдържание на пакета : 1 чифт плоски обувки (други аксесоари не са включени) Съвети : 1 Дизайн : Уникалният

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.