• New
Йесения Дамски широка ширина прашка рокля обувки злато 5.5

Йесения Дамски широка ширина прашка рокля обувки злато 5.5

Оценки:
BGN 29.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

Изключително широка ширина (е) от ФАЗПАЗ Максимално Сцепление Гумена Подметка. Регистрацията е бърза и безплатна, плюс получавате незабавен кредит от $20, Безплатна доставка и обмен, 365 дни Лесно Връщане и Приоритетна доставка на всички стоки. Намерете голям избор от стилове с широка ширина на нашия официален уебсайт за търговия на дребно ФАЗПАЗ . Със своята квадратна шапка и блясък отпред с кристален лък са готови да ви обличам за всеки повод.и оттогава продължава да доставя качествени обувки на конкурентни цени на потребители, разположени по целия свят. ** ЗА КОМПАНИЯТА**. ** ВНИМАНИЕ КУПУВАЧИ**.Флоралните дамски обувки с допълнителна широка ширина се отличават с метална материя в горната част с нисък ток 1,5". Гумената подметка осигурява максимално сцепление на повърхността, което кара всеки, който се разхожда, да се чувства спокоен.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Crocowalk дами леки глезени каишка Brogue кожени обувки парти против приплъзване на кокетна пета оксфорд помпи модна рокля помпа обувки бяло 8.5

BGN 1.33

2 Моля, позволете 12 мм да се различава поради ръчното измерване, благодаря Стабилна пета : Chunky Block пета, за

Информация

Всички най-добри отстъпки и оферти за нашите посетители. Чувствайте се свободни да получавате всички нови предложения преди другите.